1 Yritykset

Raha-asiat

...
  Yritykset

  Raha-asiat

  Takana ovat ajat, jolloin ihmiset luottivat vain säästöihin turvatakseen tulevaisuutensa. Nykymaailmassa säästäminen ei riitä takaamaan taloudellista turvaa. Säästötilille tai kassakaappiin tallennetut rahat eivät myöskään välttämättä palvele haluttua tarkoitusta. Tähän on kaksi syytä: ensinnäkin pankkitililläsi oleva raha on mahdollisuuksien menetystä, koska ne eivät kasva korkoa ja tuo sinulle lisää rahaa, ja toiseksi ne ovat alttiita inflaatiolle. Edellä olevan perusteella on selvää, että rahan ansaitseminen ja käyttämättä jättäminen ei riitä. Se auttaisi, jos saat rahasi työskentelemään puolestasi. Ja miten teet sen? Sijoittamalla.

  Sijoittaminen on prosessi, jossa sijoitetaan rahaa eri omaisuusluokkiin tavoitteena lisätä pääomaa ja ansaita parempaa tuottoa pitkällä aikavälillä. Lainat ja sijoitukset sisältävät yrityksiä tai organisaatioita, jotka tarjoavat rahan hallintaa, sijoitusmahdollisuuksia ja konsultointia. Näitä ovat luotto yhdistykset, luottokorttiyhtiöt, liikepankit, tilintarkastusyritykset, pörssivälittäjät ja valtion tukemat yritykset. Liikepankeilla on keskeinen rooli talouden ylläpitämisessä. Niiden ensisijaisena tehtävänsä on pitää asiakkaiden rahat turvassa ja antaa asiakkaiden tehdä nostoja. He myöntävät asiakkailleen shekkikirjoja ja tarjoavat lainoja ja asuntolainoja. Pankit ovat muuttuneet teknologisesti vuosien varrella tarjotakseen asiakkaille pääsyn verkkopankkipalveluihin. Kiitos teknologisen kehityksen, joka mahdollistaa saumattoman asiakaspalvelun, mukaan lukien pankkiautomaatit ja verkkopankkipalvelut.

  Investointipankkipalveluiden keskeinen rooli on olla takaamassa julkisen ja yksityisen sektorin velkoja, luoda pääomaa pääoman hankkimiseksi listattujen julkisten tarjousten kautta ja voittojen tekeminen asiakkaidensa puolesta. Muita tehtäviä ovat neuvonta yrityskaupoissa sekä pankki- ja sijoitustuotteiden toimittaminen varakkaille henkilöille.

  Valuutta- ja vakuutuspalveluita voidaan tarjota myös investointipankkitoiminnan asiakkaille. Lisääntyvä kilpailu finanssisektorilla on saanut pankit ja muut toimijat suunnittelemaan tuotteitaan ja palvelujaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja trendejä sekä rajojen sisällä että ulkopuolella.